Årsmøte

Neskollen velforening inviterer til årsmøte 1 september 18.30 i Nes arena. Registrering fra 18.00. Vi kommer til å følge FHI sine anbefalinger. Alle må bidra til å holde avstand. Kun saker som er meldt behandles og møtet etterstrebes å gjennomføres så raskt det lar seg gjøres for å unngå smitte. Videre instruksjoner ved registrering. De som ikke føler seg helt friske må bli hjemme!

Vi forholder oss til agenda som er lagt ut for møtet den 12 mars. Vi velger å orientere om årsmøtet nå og ikke midt i ferien.

Det presiseres at spørsmål og innspill bes tatt opp etter møtet. Vi har ved flere anledninger fått kritikk for at møtene ellers blir alt for lange. Det er mange spørsmål som gjentas og mange av disse spørsmålene er ofte allerede besvart på vår nettside. Anbefaler å bruke søk-funksjonen.

Saker som ønskes tatt opp bør være av en type som lar seg stemme over. Les våre vedtekter før dere melder saker. Alle som melder en sak får et svar. Det stilles krav til at alle som melder en sak selv må legge den frem. Synspunkter og innspill ber vi medlemmene komme med fortløpende igjennom året på velforeningen@neskollen.no

Saker som skal behandles utover fast agenda er:

  1. Hvam-il ønsker utvidelse av dagens 11 er bane. Velforeningen gis mandat av årsmøte til å utvide tomta som idrettslaget disponerer. Målet er en fullstørrelse 11 er fotballbane inklusiv toalett, lagerrom, kiosk og garderobeløsning. For dette kreves utvidelse av tomta idrettslaget disponerer. Det stemmes om Velforeningen får mandat til å avgi grunn til disse formål.
  2. Noen ønsker seg søppelkasser for plast. Dagens løsning er med spesielle søppelsekker. Ønsker årsmøtet at Velforeningen skal jobbe for en slik løsning eller er man fornøyd med dagens løsning?
  3. Styret har planer om å anlegge en Tuftepark. Vi informerer om tiltaket og inviterer til kort dialog rundt tiltaket.

Årsmøtedokumenter finner dere her

Velkomne ønsker styret