Om Neskollen

Neskollen ligger i Nes kommune mot grensen til Ullensaker i Akershus. Området er regulert for rundt 1100 boenheter bestående av leiligheter, rekkehus og eneboliger.

Neskollen er et boligområde i naturskjønne omgivelser i landlige Nes. Neskollen har eget sentrumsområde med skole, skolefritidsordning, ungdomsklubb, 3 barnehager, dagligvareforretninger, kiosk med post, idrettsanlegg, butikksenter, Pizza-kiosk og svømmebasseng.

Idrettsanlegget består av Nes-Arena, Neskollen-hallen, gressbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Ved Neskollentjernet er der et steinsatt amfi uten biltrafikk der man kan grille eller bare kose seg med en is. Det er lett og ta seg frem i boligfeltet på gangstier som forbinder hele området slik at barn trygt kan gå til og fra aktiviteter og skole. Felles lekeplasser og aktivitetsflater er sprengt inn i det grønne boligfeltet og det er kort vei til skog og mark med tilrettelagde turstier og løypeplass. Turstien til Hvamsætra og badeplassen har barnevognstandard. På vinteren kjøres det skiløyper med direktekontakt til Neskollen. Både på Øvre Neskollen der sporene går hel inn til gressløkka og nede på jordet der skiløypene går langs boligfeltet. Se skisporet.no for løypemeldinger.

Kun 20 min kjøring til Gardermoen og 40 min til Oslo. Gode bussforbindelser. På Neskollen finnes flere aktive idrettslag.
Alle bildene i bildespillet er tatt i nærmiljøet.

For mer informasjon – www.nes.kommune.no