Fiber, reetablering av infrastruktur og veien videre

Fiber, reetablering av infrastruktur og veien videre

Les om entreprenørens plan

Graving

Veflen vil etter planen grave fibertraseer frem til uke 21.

Istandsetting

Veflen Entreprenør er nå i full gang med istandsetting av grøfter som er gravd i vinter. Det gjenstår fortsatt litt grøftegraving, men i all hovedsak så vil det bli istandsetting over hele feltet. Vi starter med klargjøring til asfalt – så hvis man ser at det er ny asfalt, men grøntarealer ikke ser bra ut så er det ingen grunn til å tro at vi har glemt dere. Det vil bli pyntet på grøfter, lagt på matjord og sådd gress på de områdene det var slik før vi begynte.

Vi forventer å holde på med istandsetting til en gang ut i mai/juni. Mye av områdene vil selvfølgelig være klare lenge før det. Totalt sett er det gravd ca 8km fordelt på hele Neskollen og det er derfor mye å ta tak i etter et slikt vinter prosjekt. Vi ber om litt velvilje og tålmodighet i tiden fremover, så skal vi gjøre det beste vi kan for at dere skal være fornøyd med resultatet.

 

Montasje

Ute montasjer

Vi kommer nå til å dele ut kunderør. Dette røret er det viktig at blir gravd ned så fort som mulig.

Montøren som deler ut røret vil også montere veggboksen på ytterveggen samtidig. Plassering av veggboksen bør være i nærheten av TV.

Dersom dere har eksisterende rør fra veien og inn i huset som er tomme, ber vi beboer å påvise hvor røret går fra – til for at vi kan gjøre en vurdering om røret kan benyttes. Dersom dere har et ledig rør ta kontakt med Olav Haukvik, Brunbjørn på telefon 947 97 206 eller e-post: olav.haukvik@brunbjorn.no

Inne montasjer

Vi vil også gjennomføre inne montasjer fra uke 20 og utover. Beboere vil bli kontaktet for timeavtaler. Det at vi foretar innemontasjer nå betyr ikke at det blir levert signal enda. Dette vil bli gjort i henhold til plan. Så ikke si opp eventuelle abonnement før signalet er levert.

 

 

Med vennlig hilsen

Olav Haukvik

Prosjektleder

Dir. tlf:  947 97 206 / Sentralbord: 984 31 100

E-post: olav.haukvik@brunbjorn.no

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med Velforeningens nyhetsbrev

Velforeningen har etablert nyhetsbrev for våre medlemmer og de som er interessert i vår virksomhet. Relevante saker som årsmøte, dugnad, arbeid på våre arealer, HMS-saker, aktiviteter i arrangementskomiteens regi og ellers andre saker styret ønsker å informere om blir lagt til som nyhetsbrev.

Registrer deg her LINK

Styret