Velforeningen gjennomfører styremøter på nett

Som veldig mange andre så gjennomfører Velforeningen styremøter på nettbaserte løsninger. Vi referatfører alle saker som er av betydning for våre medlemmer. Les bland annet om utvidelse av Hvam-il sin «11 er bane» og kontingent som er kort referert her LINK.

Siden Corona situasjonen fortsetter utover 2020 så må vi finne løsninger. Vedrørende utleie av skoletomt så er det kommentert tidligere at vi gått videre med den saken. Vi avventer nå initiativ fra administrasjonen siden våre folkevalgte blitt enige i at Paviljonger er den beste løsningen for den akutte klasseroms mangelen på Neskollen barneskole. Styret er godt fornøyd med at ingen småunger skal busses til Vormsund ungdomsskole som tidligere foreslått. Velforeningen mottar en liten pengestøtte for tomta og tiltaket er tidsbegrenset med en kontrakt.

Vedrørende Hvam-il sitt behov for en utbedring og utvidelse av den store kunstgressbanen så går vi nå i dialog med idrettslaget om dette. Mange hensyn må taes. Økonomi, miljø, størrelse på bane, vegen gjennom idrettsparket, lys med mer. Viktig med gode løsninger for alle som bruker området inklusiv skolen. Både Velforeningen og idrettslaget er innstilt på å finne løsninger som fører til så lite miljøbelastning som mulig.

Grunnet Coronasmitte kan vi ikke gjennomføre noen vårdugnad men vi har bestilt en opprydding av området rundt Neskollentjernet og langs Melkevegen i dagene før 17 Mai. Det er også bestilt gjødsel til den store gressløkka på Øvre Neskollen.

Styret