Utbedring av veilys idrettsparken

Utbedring av veilys idrettsparken

Velforeningen utbedrer veilyset i idrettsparken før høsten 2018

Velforeningen har etter anbudskonkurranse inngått avtale med entreprenør. Målsetningen er at det skal lyse langs hele gangveien fra  barnehage og helt til Nes arena langs Velforeningens vei. Strekket mellom øvre fotballbane mot Herkulesveien og ned til Nes arena må graves opp å skiftes ut. Velforeningens kunstgressbane forsynes også med denne kabel slik at utbedringen vil også gi flomlys til banen i høstmørkeret. Se gul markering i bilde. Dette er en helt nødvendig jobb da det er skader på kabel som fører til at sikring slår ut.

Styret

Kontingent 2018

neskollen-vel-logo

Obligatorisk kontingent for medlemskap i Neskollen Velforeningen 2018 sendes ut snart.

Årsmøtet har vedtatt et budsjett med 2500 kr i kontingent for 2018. Avtrekk for dugnadsinnsats i 2017 er trukket fra.

Årsmøtedokument finner dere her. Link.

Kontingent dekker snøbrøyting av velforeningens veier, veilys, soping, vedlikehold av lekeplasser, søppeltømming, vedlikehold av gangstier, vedlikehold av idrettsanleggene våre, vedlikehold av skogen vår med mere. Detaljert regnskap er tilgjengelig på årsmøte der også budsjett vedtas. Vi anbefaler alle som skal selge bolig å gjøre opp kontigent før salg. Salg skal foregå uten heftelser. Ubetalt kontigent er en heftelse som følger eiendommen. Samtlige meglere som legger ut boliger for salg på Neskollen kontaktes og informeres skriftlig om dette.

Neskollen er delvis et privat område og alle beboerne eier en lik del av våre fellesarealer. Velforeningen er således en eierforening, ikke en interesseforening med valgfritt medlemskap. Alle boenheter plikter å være med. Det er tinglyst i alle boenheter. En rett/ plikt per enhet. Barnehagene, kommunen, utbyggere, tomteinvestorer og vi som sitter i styret eier også boenheter og betaler full kontingent før hver enhet. Det er iht vedtekter plikt å melde om eierskifte ved salg.

Velforeningen vil etterfølge den som står som eier til enhver tid. For inndriving brukes inkassoselskap med vår fullmakt å følge opp på egnet måte. Dette inkluderer også rettslig forfølgelse. I denne sammenheng så løper fort store kostnader på den som ikke betaler. Spørsmål rundt kontigent besvares på e-post. velforeningen@neskollen.no og kasserer@neskollen.no

Ved salg av bolig/tomt anbefaler vi at kontingent er gjort opp før salg. Har dere ikke mottatt kontingent før sommeren så må kontingenten etterlyses. Velforeningen forfølger eier til enhver tid.

I fliken kontingent finnes informasjon for både meglere, selgere, eiere og kjøpere. Les dette før dere tar kontakt.

Styret har ingen ansatte så det er kun per e-post vi har anledning å svare. Vi ber om at det respekteres