Tufteparken er ferdig

Kjære medlemmer!

Etter to år med prosjektering, lange søknadsprosesser, covid-utfordringer og en lang rekke forsinkelser kan vi nå endelig ønske velkommen til en splitter ny «Tuftepark» her på Neskollen!
Parken eies og driftes i sin helhet av oss medlemmer i felleskap gjennom Neskollen Velforening, men er åpen for alle.

Velforeningen har som kjent svært begrensende midler, så det er med stor glede vi kan meddele at prosjektet er fullfinansiert av våre flotte samarbeidspartnere med stort engasjement for barn og unge.
Det rettes derfor en stor takk til Nes Kommune, Viken Fylkeskommune, DNB Sparebanksstiftelsen, Romerike International School og ikke minst til den nå avdøde ildsjelen Ole Kristian Kaurstad.

Vi ønsker også å takke våre leverandører Udnes Utemiljø AS og Tufteparken AS for sitt arbeid med å reise parken.

Parken har kunstgress med støtdempende underlag som i tillegg til økt komfort og lang varighet også inviterer til trening på bakken.
Det er videre brukt natursand til fordel for gummigranulat for også å ivareta miljøhensynet.
Anlegget er dessuten universelt utformet med enkel tilgang også for rullestolbrukere slik at dette blir en park for alle uansett alder, funksjonsnivå og fysiske form.

Parken vil være åpen alle dager i året med led belysning frem til kl 22:00.

I tillegg til intruksjonsplansjer på stedet inngår også kursing som en del av leveransen fra Tufteparken AS. Velforeningen kommer til å kurse representanter for RRIS, Nes barneskole, Hvam videregående skole og Hvam-il. Dette kommer vi til å invitere til i vår. Merk at der er 3 ulike plansjer med forslag til aktiviteter. Både for øvelser på kunstgresset/ plenen men også 2 ulike plansjer for øvelser i Tufteparken.

Den offisielle åpningen blir til våren når det er litt varmere i været, men parken er nå åpen og klar til bruk for alle som ønsker det!