Fiberutbygging

beskjed fra Telenor og Elektrofiber AS

Vi i Elektro Fiber As jobber for Telenor med utbygging av fibernett, det er mye dokumenterte rør som går inn i forskjellige boliger, som Telenor skal ha lagt i bakken og inn i hus når husene ble oppført.

Det er krevende for oss å finne disse rørene, så det vi ønsker ut av denne mailen er om at de som vet de har et fiber-rør inn i huset sitt fra Telenor tar kontakt med oss på mail : post@elektro-fiber.no, noter deres adresse/tlf nummer, slik at vi kan gjøre en avtale for å verifisere røret. Dette gjelder også huseiere som ikke har bestilt fiber fra Telenor, slik at dette da er klart om huseier evt skulle bestille fiber av Telenor i etterkant.

På forhånd, tusen takk!

Mvh
Daniel Furre

Nå bygger vi Tuftepark!

Velforeningen har fått midler til å realisere en utendørs Tuftepark på Neskollen.

Tufteparken består av 9 utvalgte treningselementer som sammen gir en god og balansert treningsøkt men mange forslag til øvelser. På kveldstid blir anlegget belyst og kan derfor brukes året rundt.

Velforeningen har fått inn bidrag fra flere kilder:

  • Viken Fylkeskommune spillemidler
  • Nes kommune spillemidler
  • Sparebanksstiftelsen
  • Donasjon av Ole Kristian Kaurstad

Tufteparken skal etableres her:

Stort takk til alle bidragsyterne. Vi gleder oss enormt til å kunne tilby utendørs trening til alle som ønsker å bruke parken. Skolene på dagtid, spreke pensjonister, ungdommer, idrettslaget og kanskje treningssenteret. Alle er velkomne men vi presiserer at anlegget ikke kan bookes eller benyttes til organisert trening. Dette er et lavterskeltilbud for alle!

Velkomne til å bruke anlegget når det står klart. Vi håper det kan benyttes allerede før fellesferien, men målet er før skolestart.

Hilsen Neskollen Velforening