Årsmøte

Neskollen velforening inviterer til årsmøte 1 september 18.30. Registrering fra 18.00. Foreløpig så er ikke lokale for møtet avklart.

Vi håper at vi som vanlig får låne skolens lokaler men foreløpig så er ikke dette lov. Får vi ikke lov av Nes kommune å låne skolen (grunnet risiko for smittespredning) så blir møtet i Nes-Arena. Dette annonseres i god tid før møtet. Vi kommer til å følge FHI sine anbefalinger. Dette inkluderer avlysning på nytt dersom det anbefales.

Vi forholder oss til agenda som er lagt ut for møtet den 12 mars. Men saken om skolen og prosessen rundt dette blir en informasjons sak. Ønskes saker meldt inn til årsmøtet så er fristen for det 1 august. Vi velger å orientere om årsmøtet nå og ikke midt i ferien.

Det presiseres at spørsmål og innspill bes tatt opp etter møtet. Vi har ved flere anledninger fått kritikk for at møtene ellers blir alt for lange. Det er mange spørsmål som gjentas og mange av disse spørsmålene er ofte allerede besvart på vår nettside. Anbefaler å bruke søk-funksjonen.

Saker som ønskes tatt opp bør være av en type som lar seg stemme over. Les våre vedtekter før dere melder saker. Alle som melder en sak får et svar. Det stilles krav til at alle som melder en sak selv må legge den frem. Synspunkter og innspill ber vi medlemmene komme med fortløpende igjennom året på velforeningen@neskollen.no

Årsmøtedokumenter finner dere her

Velkomne ønsker styret