Neskollen

Neskollen ligger i Nes kommune mot grensen til Ullensaker i Akershus og har for tiden 750 husstander fordelt på leiligheter, rekkehus og eneboliger. Området er regulert for rundt 1200 boenheter.

Neskollen er et boligområde i naturskjønne omgivelser i landlige Nes. Neskollen har eget sentrumsområde med skole, skolefritidsordning, ungdomsklubb, barnehager, dagligvareforretninger, kiosk med post, idrettsanlegg og svømmebasseng.
Idrettsanlegget består av Nes-Arena, Neskollen-hallen, gressbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Ved Neskollentjernet er der et steinsatt amfi uten biltrafikk der man kan grille eller bare kose seg med en is. Det er lett og ta seg frem i boligfeltet på gangstier som forbinder hele området slik at barn trygt kan gå til og fra aktiviteter og skole. Felles lekeplasser og aktivitetsflater er sprengt inn i det grønne boligfeltet og det er kort vei til skog og mark.

Kun 20 min kjøring til Gardermoen og 40 min til Oslo. Gode bussforbindelser. På Neskollen finnes flere aktive idrettslag. Se linker.
Alle bildene i bildespillet er tatt i nærmiljøet.

For mer informasjon - www.nes-ak.kommune.no

Velforeningen sier ja til privatskole på Neskollen

Velforeningen og Romerike international school (RRIS) har vært i dialog/ forhandlinger rundt mulighetene for å etablere en privat på Neskollen. Man ønsker å bygge skolen vegg i vegg med Nes Arena å bruke Velforeningens fellesarealer til skoleområde. Velforeningen har sagt ja til dette å vi har utformet en gjensidig kontrakt for dette.

Årsmøteinkalling Neskollen velforening 2017

Årsmøte i Neskollen velforening finner sted på Neskollen skole den 29 mars klokken 19.00