Neskollen

Neskollen ligger i Nes kommune mot grensen til Ullensaker i Akershus og har for tiden 750 husstander fordelt på leiligheter, rekkehus og eneboliger. Området er regulert for rundt 1200 boenheter.

Neskollen er et boligområde i naturskjønne omgivelser i landlige Nes. Neskollen har eget sentrumsområde med skole, skolefritidsordning, ungdomsklubb, barnehager, dagligvareforretninger, kiosk med post, idrettsanlegg og svømmebasseng.
Idrettsanlegget består av Nes-Arena, Neskollen-hallen, gressbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Ved Neskollentjernet er der et steinsatt amfi uten biltrafikk der man kan grille eller bare kose seg med en is. Det er lett og ta seg frem i boligfeltet på gangstier som forbinder hele området slik at barn trygt kan gå til og fra aktiviteter og skole. Felles lekeplasser og aktivitetsflater er sprengt inn i det grønne boligfeltet og det er kort vei til skog og mark.

Kun 20 min kjøring til Gardermoen og 40 min til Oslo. Gode bussforbindelser. På Neskollen finnes flere aktive idrettslag. Se linker.
Alle bildene i bildespillet er tatt i nærmiljøet.

For mer informasjon - www.nes-ak.kommune.no

Privat skole på Neskollen?

Stiftelsen Romerike international School ønsker å etablere en skole som inkluderer alle trinn til og med ungdomsskole på Neskollen. På årsmøtet 2015 drøftet vi dette med våre medlemmer og årsmøtet gav styret aksept og mandat til å fortsette prosessen. Det har blitt tenkt, diskutert og drøftet mye i 2015 å vi nærmer oss konkret en avgjørelse fra styret i Neskollen velforening.